Dokter Deen – seizoen 4 WINACTIE

Sinds 19 juni ligt seizoen vier van DOKTER DEEN in de schappen. Het derde seizoen eindigt met een hartaanval van Maria Deen (Monique van de Ven), middenin een speech waarin ze Oscar (Leopold Witte) ten huwelijk vraagt. Dit seizoen begint met een spannende afwikkeling hiervan en springt dan vier jaar in de tijd. Maria’s zoon Robbert (Jelle de Jong) en zijn vriendin Pip (Abbey Hoes) hebben de huisartspraktijk overgenomen, maar Maria wil niet met pensioen. Isa (Markoesa Hamer) en haar man Freek (Oren Schrijver) zorgen voor Femke (Linde van der Storm), het kind van Wendy (Lisa Smit), die dierengeneeskunde studeert en haar hart verliest aan de populaire popzanger Otis Monk (Mingus Dagelet). Maria probeert moeder Deen (Pleuni Touw) zo lang mogelijk thuis te houden, maar het gaat niet langer. Oscar en Maria moeten vechten tegen zijn ziekte, maar hun liefde verdiept zich. Vader Bart (Bram van der Vlugt) is een grote steun en ook Sven (Huub van der Lubbe) komt weer naar het eiland.

Nadat we eerder acties mochten organiseren met de eerdere seizoenen zijn we blij dat we jullie ook mogen verblijden met twee setjes van seizoen 4. Dit ter beschikking gesteld door Just Entertainment. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze fraaie dvd-set te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke film maakte Monique van de Ven in 1973 haar debuut op het witte doek?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd-box bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  21 juni, 2018

  Trailer