Dolittle WINACTIE

Sinds 10 juni is DOLITTLE verkrijgbaar op 4K UHD, Blu-ray™ & DVD, waarin Robert Downey JR. de sterren van de hemel speelt als dierendokter Dolittle, de man die met de dieren kan praten. Na de dood van zijn geliefde vrouw trekt Dolittle zich ontroostbaar terug op zijn landgoed. Maar wanneer de koningin erg ziek wordt, moet de kluizenaar noodgedwongen het avontuur aangaan.

Tijdens zijn epische zoektocht naar een zeldzame remedie krijgt hij een helpende poot van zijn onstuimige dierenvrienden: Chee-Chee (Oscar®-winnaar Rami Malek), een angstige, onzekere gorilla; Dab-Dab (Oscar®-winnares* Octavia Spencer), een enthousiaste eend die ze af en toe ziet vliegen; de cynische, neurotische struisvogel Plimpton (Kumail Nanjiani), die voortdurend overhoop ligt met de coole, maar ijzige ijsbeer Yoshi (John Cena) en de eigenwijze papegaai Polynesia (Oscar®-winnares Emma Thompson).

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij een dvd- én een Blu-ray exemplaar van deze musicalverfilming weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray, én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Robert Downey Jr., hoofdrolspeler van Dolittle, is een succesvol acteur. Hij is vooral bekend van zijn werk in film, maar voor welke serie won hij in 2001 een Golden Globe?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  27 juni, 2020

  Trailer