Don’t Worry Darling WINACTIE

Alice en Jack hebben het geluk te leven in de idealistische gemeenschap van Victory, de experimentele bedrijfsstad waar de mannen die werken voor het topgeheime Victory Project en hun gezinnen wonen. Het maatschappelijke optimisme uit de jaren vijftig dat wordt aangehangen door hun CEO, Frank, die zowel een bedrijfsvisionair als een motiverende levenscoach is, begeleidt elk aspect van het dagelijkse leven in de hechte woestijnutopie. Terwijl de echtgenoten elke dag in het hoofdkwartier van het Victory Project werken aan de “ontwikkeling van progressieve materialen”, brengen hun vrouwen – waaronder Frank’s elegante partner Shelley – hun tijd door met het genieten van de schoonheid, luxe en losbandigheid van hun gemeenschap.

Het leven is perfect, het bedrijf voorziet in de behoeften van elke bewoner. Het enige wat ze ervoor terugvragen is discretie en onvoorwaardelijke toewijding aan de Victory zaak. Maar wanneer er scheuren in haar idyllische leven ontstaan en er iets veel gevaarlijkers op de loer ligt onder de aantrekkelijke façade, vraagt Alice zich af wat ze precies doen in Victory, en waarom. Hoeveel is Alice bereid te verliezen om te onthullen wat er werkelijk aan de hand is in dit paradijs?

DON’T WORRY DARLING is sinds 25 januari thuis te bekijken op DVD, Blu-ray en 4K UHD.

SYNOPSIS
In de jaren vijftig komen Alice en haar man Jack te wonen in Victory, een utopische leefgemeenschap midden in de woestijn. Deze gemeenschap huisvest mannen die aan een uiterst geheim project werken, terwijl hun vrouwen genieten van de schoonheid en luxe van de stad. Maar na een aantal onverklaarbare voorvallen, begint Alice te vermoeden dat een sinistere macht op de loer ligt in Victory.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-, twee Blu-ray- en twee 4K UHD exemplaar van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur voor een medium aan én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Naast acteur is Harry Styles vooral ook bekend als zanger. Welke belangrijke award nam hij afgelopen 5 februari mee naar huis voor zijn album Harry’s House?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd, Blu-ray of 4K UHD bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 februari, 2023

Trailer