Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot WINACTIE

Sinds 26 november ligt DON’T WORRY, HE WON’T GET FAR ON FOOT in de schappen, met Joaquin Phoenix, Jonah Hill, Rooney Mara en Jack Black.

John Callahan (Joaquin Phoenix) bruist van de levenslust, heeft een talent voor politiek incorrecte humor en een drankprobleem. Na een wilde feestnacht belandt hij voor de rest van zijn leven in een rolstoel. Vanuit een schijnbaar uitzichtloze situatie maakt John echter een vriend (Jonah Hill) voor het leven binnen een excentrieke AA-groep. Bovendien ontmoet hij de vrouw van zijn leven (Rooney Mara) en verwerft hij nationale faam en glorie met zijn schofferende cartoons. Gewapend met een stevige dosis sarcastische humor en snijdende eerlijkheid, wordt John een voorbeeld van levensvreugde.

Met dank aan The Searchers i.s.m. Remain In Light mogen wij drie dvd exemplaren van deze film weggeven! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Jonah Hill speelt hier de rol van Donnie. In welke film, met Leonardo DiCaprio, speelde hij eveneens een personage met die naam?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 december, 2018

Trailer