Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot WINACTIE

Vanaf 14 juni draait DON’T WORRY, HE WON’T GET FAR ON FOOT in de filmtheaters van het land. John Callahan (Joaquin Phoenix) bruist van de levenslust, heeft een talent voor politiek incorrecte humor en een drankprobleem. Na een wilde feestnacht belandt hij voor de rest van zijn leven in een rolstoel. Vanuit een schijnbaar uitzichtloze situatie maakt John echter een vriend (Jonah Hill) voor het leven binnen een excentrieke AA-groep. Bovendien ontmoet hij de vrouw van zijn leven (Rooney Mara) en verwerft hij nationale faam en glorie met zijn schofferende cartoons. Gewapend met een stevige dosis sarcastische humor en snijdende eerlijkheid, wordt John een voorbeeld van levensvreugde.

In samenwerking met The Searchers en Triple P Entertainment mogen wij twee setjes vrijkaarten voor deze film weggeven. Wil jij zo’n setjes winnen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Jonah Hill speelt hier de rol van Donnie. In welke film, met Leonardo DiCaprio, speelde hij eveneens een personage met die naam?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  9 juni, 2018

  Trailer