Doom Patrol – seizoen 2 WINACTIE

In het tweede seizoen van Doom Patrol zien we nieuwe avonturen van ’s werelds meest ongeregelde groepje superhelden. Terwijl ze moeten omgaan met hun eigen – talrijke – mislukkingen, moeten ze ook de krachten bundelen om de wereld te beschermen van een vreemd, nieuw lid van hun familie.

Het tweede seizoen is vanaf 17 maart beschikbaar bij Warner Home Video op dvd.

SYNOPSIS
De absurde superhelden van DC Universe keren terug om de wereld te redden. Tenminste, als ze erin slagen om volwassen te worden… letterlijk en figuurlijk. Onze disfunctionele helden moeten zich niet alleen over hun trauma’s en mislukkingen heen zetten, maar ook samenwerken wanneer de aarde bedreigd wordt door de mysterieuze krachten van een nieuw familielid.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-exemplaren van dit tweede seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke acteur, vooral bekend van zijn rol in de The Mummy-films, is in Doom Patrol te zien als Cliff Steele?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 maart, 2021

Trailer