Dragged Across Concrete WINACTIE

Sinds 18 oktober ligt DRAGGED ACROSS CONCRETE in de schappen. Brett Ridgeman (Mel Gibson) and Anthony Lurasetti (Vince Vaughn) zijn twee doorgewinterde politiemannen die vanwege een video van een hardhandige arrestatie geschorst worden door hun politiechef Calvert (Don Johnson). Wanneer het duo zonder salaris, gekrenkt en platzak een tip ontvangt over een geplande bankoverval, besluiten ze dat ze dat de tijd is aangebroken om, na jarenlang op te zijn opgekomen voor het recht van de samenleving, eens voor zichzelf op te komen.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee Blu-rays weggeven van deze heerlijke slowburner. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
In welke film van schrijver/ regisseur S. Craig Zahler uit 2017 speelde Vince Vaughn ook al de belangrijkste hoofdrol en werd hij vergezeld door Don Johnson en Jennifer Carpenter?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  23 oktober, 2019

  Trailer