Dreamworks 10 Movie Collection WINACTIE

Vanaf 7 oktober brengt Universal een DreamWorks 10-filmcollectie op de markt, met enkele van de meest geliefde films van de animatiestudio samen in één set. Beleef elk klassiek moment opnieuw en ga met een ogre, een panda, een yeti en nog veel meer van je favoriete personages op een epische reis door hun wereld. Met veel humor en adembenemend mooie animaties is deze collectie perfect voor zowel kinderen als ouders.

In de box vindt je:
– Shrek
– Spirit: Hengst van het Woeste Westen
– Madagascar
– Kung Fu Panda
– Hoe Tem Je Een Draak
– The Croods
– Home
– The Boss Baby
– Everest, De Jonge Yeti
– Trolls

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment mogen wij een zo’n fantastische box weggeven op Blu-ray. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Dreamworks heet voluit Dreamworks SKG, waarbij SKG staat voor de drie oprichter van deze ambitieuze filmstudio. Wat zijn hun namen?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de box bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
10 oktober, 2020

Trailer