Drive My Car WINACTIE

Sinds 6 juli ligt DRIVE MY CAR in de schappen, de winnaar van de Oscar voor Beste Internationale Film.

Theaterregisseur Yûsuke Kafuku is gelukkig getrouwd met Oto tot het noodlot plotseling toeslaat. Overrompeld door het verdriet probeert Kafuku het geheim te begrijpen, dat hij vlak voor haar overlijden ontdekte. Twee jaar later besluit de nog altijd rouwende Kafuku het aanbod om een toneelstuk te regisseren in Hiroshima te accepteren. Zijn nieuwe werkgever heeft voor hem de perfect rijdende, maar zeer bescheiden chauffeuse Misaki klaarstaan om hem tijdens zijn verblijf daar te vervoeren. Terwijl ze samen al rijdend tijd doorbrengen en elkaar steeds beter leren kennen, ontrafelt Kafuku het mysterie rondom zijn vrouw dat hem nog steeds achtervolgt.

In samenwerking met September Film Distribution en Source 1 Media mogen wij twee dvd exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Drive My Car won de Oscar in de categorie Best International Feature Film, maar in welke drie andere categorieën was de film tevens genomineerd?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook

[contact-form-7 404 "Not Found"]
16 augustus, 2022

Trailer

Meer lezen over