Drunk WINACTIE

Er bestaat een theorie dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in ons bloed geestverruimend werkt, onze problemen vermindert en de creativiteit verhoogt. Gesteund door deze theorie, beginnen Martin en zijn drie middelbare school collega’s aan een experiment waarbij ze de hele dag een constant en weloverwogen alcoholpromillage in hun systeem handhaven. De eerste resultaten zijn zeer positief, de uitgebluste leraren komen weer tot leven en zelfs de resultaten van hun klassen verbeteren. Terwijl de glazen in een rap tempo achterover worden geslagen, is het voor sommigen steeds moeilijker om controle over de situatie te behouden en blijkt het experiment grotere gevolgen met zich mee te brengen dan verwacht.

Sinds 15 december ligt Drunk (Druk, Another Round) in de schappen op dvd én Blu-ray.

In samenwerking met September Film Distribution mogen wij twee dvd- én twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter, geef jouw voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray én geef antwoord op de volgende vraag:
Een van de hoofdrollen in Drunk is voor de Deense acteur Mads Mikkelsen, maar in welke James Bond-film was hij te zien als het personage Le Chiffre?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 januari 2022. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook

[contact-form-7 404 "Not Found"]
26 december, 2021

Trailer