Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves WINACTIE

Een charmante dief en een bende avonturiers wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de veelzijdige wereld en de speelsheid van de legendarische roleplaying game naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor.

DUNGEONS & DRAGONS: HONOR AMONG THIEVES is vanaf 30 maart in de bioscoop te zien in IMAX, Dolby Vision, 4D.

In samenwerking met Paramount Pictures en Triple P Entertainment mogen wij drie setjes vrijkaarten weggeven, met daarnaast bij iedere set een beanie en een ice cube tray. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de op-en-top Britse acteur, bekend uit films als Notting Hill en Love Actually, die in Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves te zien is als Forge?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten en merchandise zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  30 maart, 2023

  Trailer