Dynasties WINACTIE

Vanaf 29 januari ligt DYNASTIES in de schappen, waarin Sir David Attenborough de kijker meeneemt op een unieke verkenningstocht. We begeven ons diep in de werelden van vijf tot de verbeelding sprekende diersoorten die met uitsterven worden bedreigd: de keizerspinguïn, de chimpansee, de leeuw, de Afrikaanse wilde hond en de tijger. Van de steppen van Afrika reizen we naar de jungles van India, en van de hitte van de Sahara naar de ijzige landschappen van Antarctica. Onderweg zien we hoe leiders het opnemen tegen rivalen die het op hun kroon gemunt hebben. Hoe onderlinge vetes hele families uit elkaar drijven. En hoe ouders hun leven wagen om hun kroost te beschermen tegen de koudste en wreedste winter op aarde. Dynasties vertelt de fascinerende verhalen van dieren in hun vaak ongelijke strijd om het bestaan – en doet dat op een intiemere en intensere manier dan ooit.

Met dank aan Just Entertainment mogen wij zowel een dvd áls een Blu-ray exemplaar weggeven. Wil jij kans maken op deze prachtige natuurdocumentaire van BBC Earth? Laat je naam en e-mailadres achter, geef je voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en geef antwoord op de volgende vraag:
Natuurlijk is de vaste voice-over van BBC Earth, Sir David Attenborough, weer aanwezig bij deze documentaire. Maar hoe heet zijn beroemde broer, bekend als acteur en regisseur en natuurlijk vooral van zijn rol in Jurassic Park?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
28 januari, 2019

Trailer