E.T. the Extra-Terrestrial – 40th Anniversary 4K WINACTIE

Herbeleef het avontuur en de magie in een van de meest geliefde films aller tijden, E.T. The Extra-Terrestrial, van Oscar®-winnend regisseur Steven Spielberg. Ongeacht hun leeftijd blijven kijkers gefascineerd door dit tijdloze verhaal over de onvergetelijke reis van een verdwaald buitenaards wezentje en het tienjarige jongetje met wie hij vriendschap sluit. Sla de handen in elkaar met Elliott (Henry Thomas), Gertie (Drew Barrymore) en Michael (Robert MacNaughton) en help E.T. zijn weg naar huis te vinden!

E.T. 40TH ANNIVERSARY is vanaf 23 NOVEMBER beschikbaar op Blu-ray, 4K, Digitaal & special edition steelbook

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee 4K UHD-exemplaren weggeven van deze 40th anniversary release. Wil jij een 4K UHD- exemplaar aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Welke actrice is in E.T. the Extra-Terrestrial te zien als Gertie, Elliotts ondeugende, zeven jaar oude zus?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om het 4K UHD-exemplaar bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 november, 2022

Trailer