Earth: Een Onvergetelijke Dag WINACTIE

Sinds 22 mei ligt EARTH: EEN ONVERGETELIJK DAG in de schappen, het langverwachte vervolg op de geprezen BBC-documentaire Earth uit 2007. De BBC neemt je gedurende één dag mee op een onvergetelijke reis over onze planeet en brengt bijzondere dieren op een unieke manier in beeld. De nieuwste camera- en filmtechnieken staan aan de basis van verbluffende beelden. Zo ben je onder meer getuige van een babypanda op zoek naar voedsel, van een luiaard op liefdespad en van een zebrajong dat wanhopig een rivier probeert over te steken. Ga mee op een eendaagse reis vol schoonheid in dit epos dat Moeder Aarde in het zonnetje zet.

Met dank aan The Searchers i.s.m. Triple P Entertainment mogen wij een Blu-ray en twee dvd exemplaren weggeven van deze prachtige natuurdocumentaire! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam, je eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray achter en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke Nederlandse topacteur, bekend van Dokter Tinus, is verantwoordelijk voor de Nederlandse voice-over?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  7 juni, 2018

  Trailer