Easy Rider 4K WINACTIE

De echte, ongecensureerde tegencultuur in deze jaren ’60 klassieker over drugs, seks en politiek. Oscar® winnaar JACK NICHOLSON (Beste Acteur, One Flew Over the Cuckoo’s Nest, 1975; Beste Mannelijke Bijrol, Terms of Endearment, 1983; Beste Acteur, As Good As It Gets, 1997) samen met PETER FONDA en DENNIS HOPPER (tevens regisseur) in een onconventionele film die door Time Magazine “een van de belangrijkste films van het decennium” werd genoemd. Met een Oscar® nominatie (1969) voor Beste Scenario (geschreven door Peter Fonda, Dennis Hopper en Terry Southern). EASY RIDER maakt nog steeds grote indruk op kijkers van alle leeftijden. GALLERY POP ART PROJECT: “Ervaar de ware tegencultuur uit de jaren ’60 in deze meeslepende mix van seks, drugs en salonpolitiek. Academy Award®-winnaar Jack Nicholson (Beste acteur, One Flew Over the Cuckoo’s Nest, 1975; Beste mannelijke bijrol, Terms of Endearment, 1983; Beste acteur, As Good As It Gets, 1997) in de hoofdrol met Peter Fonda en Dennis Hopper (die ook regisseert) in deze onconventionele klassieker die door Time Magazine geprezen wordt als een van de belangrijkste films van het decennium. EASY RIDER kreeg een nominatie voor een Academy Award® (1969) voor Beste oorspronkelijke scenario (geschreven door Peter Fonda, Dennis Hopper en Terry Southern), en blijft overal populair. ”

Verschijningsdatum:
∙ Op 4K: 20/12/2019

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee 4K exemplaren weggeven van deze film! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Hoe heet de Hongaarse cinematograaf van Easy Rider, die later nog prachtwerk zou leveren met Ghostbusters en de docu The Last Waltz?

BELANGRIJK:
Voor het spelen van deze 4K release is een speciale 4K-speler nodig! Deze disc speelt dus NIET op een gewone dvd óf Blu-ray speler!

Let op:
De actie loopt tot en met 13 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het 4K exemplaar zullen bezorgen. Bij het meedoen aan de actie ding je automatisch mee naar de superprijs. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 februari, 2020

Trailer