Eddie the Eagle WINACTIE

Vanaf 31 maart draait EDDIE THE EAGLE in de bioscopen. Eddie the Eagle is geïnspireerd door ware gebeurtenissen en vertelt het inspirerende verhaal van Michael “Eddie” Edwards (Taron Egerton), een onwaarschijnlijke maar moedige Britse skispringer die altijd in zichzelf bleef geloven – zelfs toen een heel land hem al had afgeschreven. Met de hulp van een rebelse en charismatische coach (een rol van Hugh Jackman) neemt Eddie het op tegen de gevestigde orde en verovert hij de harten van sportfans wereldwijd dankzij een onwaarschijnlijk en historisch optreden tijdens de Olympische Winterspelen in Calgary van 1988. Een film van de producenten van Kingsman: The Secret Service met Taron Egerton in de rol van Eddie, de geliefde underdog met zijn typerende ‘geef nooit op’-mentaliteit.

De film belooft flinke wintersport pret en we zijn dan ook trots dat wij in samenwerking met 20th Century Fox drie setjes met vrijkaarten mogen weggeven. Zo’n setje wil jij natuurlijk winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Als welke superheld was Hugh Jackman meermaals te zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 maart 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten zo snel mogelijk te bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 maart, 2016