Edie WINACTIE

Sinds 26 maart ligt EDIE in de schappen, een heerlijk avontuurlijke feelgood film vol humor, die zich afspeelt in de adembenemende, beeldschone Schotse Hooglanden.

De geliefde Britse actrice Sheila Hancock speelt de tachtigjarige Edith Moore (Edie), een bittere, eigenwijze Engelse dame. Na de dood van haar dominante man George en door de steeds slechter wordende relatie met haar dochter, besluit ze haar jeugddroom na te jagen. Ze vertrekt halsoverkop naar de Schotse Hooglanden om daar een berg te beklimmen. Onderweg ontmoet ze Jonny, een jonge man die haar helpt met het aanschaffen van de juiste uitrusting en die haar traint om de berg te kunnen beklimmen. Ze kletsen, ruziën, maken lol en onthullen steeds meer over hun leven aan elkaar. Een heerlijk avontuurlijke feelgood film vol humor, die zich afspeelt in de adembenemende, beeldschone Schotse Hooglanden.

Met dank aan Just Entertainment mogen wij niet alleen twee dvd exemplaren weggeven, maar ook twee digitale codes om de film te bekijken! Nu wil jij vast weten wat je moet doen om dit te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor een fysieke dvd of een digitale code en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoofdrolspeelster van Edie is Sheila Hancock. In welke film uit 2008 was zij te zien in de rol van oma?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd en code zo snel mogelijk bij hen op de (digitale) deurmat te krijgen.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 april, 2019

Trailer