Een echte Vermeer WINACTIE

Vanaf 7 april ligt EEN ECHTE VERMEER in de schappen op dvd. In de jaren twintig van de vorige eeuw wordt Han van Meegeren gezien als een groot schildertalent, dat zich laat beïnvloeden door de Oude Meesters. Han ontmoet de actrice Jólanka Lakatos en is meteen in de ban van deze prachtige verschijning. Ze blijkt echter de vrouw te zijn van Abraham Bredius, de belangrijkste kunstcriticus van zijn tijd. De jaloerse Bredius neemt nietsontziend wraak op Han door zijn werk publiekelijk tot op de grond toe af te branden. Als daarnaast zijn vrouw en zoon hem verlaten, is Van Meegeren ten einde raad. Han van Meegeren verhuist naar Frankrijk en wil maar één ding: zich wreken op Bredius. Hij zet alles op alles om een perfecte Johannes Vermeer te schilderen, die door Bredius als echt moet worden beoordeeld. Maar als het moment daar is, moet Han een besluit nemen: eindelijk wraak nemen op Bredius, of kiezen voor de liefde van zijn leven. Geïnspireerd door een waargebeurd verhaal.

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij twee dvd’s van deze prachtige Nederlandse film weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze film te winnen? Daarvoor vragen wij dit keer wat meer input. Laat jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, bekend uit Mannenharten en Süskind, is in Een echte Vermeer te zien als Han van Meegeren?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 april, 2017

Meer lezen over