Een man die Ove heet WINACTIE

Vanaf 23 juni draait het Zweedse EEN MAN DIE OVER HEET in de filmtheaters. Ove is 59 jaar oud, rijdt in een Saab en staat bekend als de mopperkont van de buurt. Maar Ove is niet bitter, hij gromt alleen een beetje, en hij heeft inderdaad niet steevast een glimlach op zijn gezicht. Als hij het ergens niet mee eens is, dan zegt hij dat. Vooral tegen zijn directe omgeving in de wijk waarin hij woont. Elke ochtend loopt Ove een inspectierondje in zijn buurt, terwijl hij foutief geparkeerde fietsen verplaatst en de inhoud van afvalbakken controleert. Er is een reden dat hij met dit imago zijn buurtbewoners bewust op afstand houdt, maar die houdt hij voor zichzelf. Tot de nieuwe overburen op een ochtend per ongeluk zijn brievenbus omver rijden. Het blijkt het begin van een onverwachte vriendschap, die Ove de mooie kant van het leven weer laat zien.

Zoals wellicht bekend is Een man die Over heet verfilmd naar de gelijknamige bestseller. We zijn dan ook trots dat wij deze roman en daarnaast de dvd van De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween mogen weggeven. Met dank aan September Film mogen wij de een pakket met de filmeditie van het boek en een dvd vergeven!

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op zo’n boek? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Wie is de schrijver van de roman Een man die Ove heet?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 juni 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  20 juni, 2016