De Historie van het EK Voetbal WINACTIE

Vandaag gaat eindelijk EK 2021 van start. Het Europese voetbaltoernooi dat eigenlijk in de zomer van 2020 had plaats moeten vinden, trapt vandaag af met de wedstrijd Turkijke tegen Italië. Zondag is het al de beurt aan onze leeuwen. Source 1 Media een mooie selectie van DVD’s om vast mee in de stemming te komen. Te beginnen met de DVD reeks ‘De Historie van het EK Voetbal’ bestaand uit twee delen. DVD’s met unieke beelden uit de historie van het kampioenschap.

Met dank aan Source 1 Media mogen wij twee setjes weggeven van De Historie van het EK Voetbal Deel 1 & Deel 2. Als voetballiefhebber wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Op 12 juni 1988 speelde Nederland zijn eerste wedstrijd op het EK in Duitsland. Het EK dat gewonnen werd. Maar… de eerste wedstrijd werd destijds verloren. Wie was de tegenstander?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
11 juni, 2021

Trailer

Meer lezen over