El Chapo – seizoen 1 & 2 WINACTIE

Na het veelbekeken Narcos is EL CHAPO opnieuw een op ware feiten gebaseerde serie over een legendarische drugsbaron. Als het verhaal begint, halverwege de jaren ’80, is El Chapo nog een onbeduidend hulpje van het beruchte Mexicaanse Guadalajaracartel. Hij knapt vooral vuile klusjes op en heeft niet veel te vertellen. Maar ondanks zijn geringe postuur (hij is maar 1,68 meter lang; zijn bijnaam ‘El Chapo’ betekent ‘de kleine’) heeft hij grote ambities. Hij is vastbesloten naam te maken in de wereld van de cocaïnehandel en gaat daarvoor tot het uiterste. In criminele kringen oogst hij al snel veel bewondering. Maar hij maakt ook veel vijanden, die zich ernstige zorgen maken over de opkomst van deze nieuwe concurrent. Uiteindelijk belandde hij in 1993 voor 20 jaar achter de tralies. Aan het begin van dit tweede seizoen zit El Chapo nog steeds zijn straf uit. Zijn drugsimperium wordt intussen geleid door zijn broer Arturo. Door zijn cipiers om te kopen, kan El Chapo een luxe leventje leiden in de gevangenis. Toch beraamt hij een plan om te ontsnappen…

Met dank aan Just Entertainment mogen wij een combi-set weggeven van seizoen 1 én 2! Kans maken op deze dvd is zoals altijd weer heel gemakkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat is de volledige naam van El Chapo, de Mexicaanse drugsbaron die geldt als hoofd van het Sinaloakartel?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
26 augustus, 2019

Trailer