El Chapo – seizoen 3 WINACTIE

Sinds 21 april ligt het derde en laatste seizoen van EL CHAPO in de schappen. In dit seizoen zien we de tweede nog spectaculairdere ontsnapping via een ondergrondse tunnel. De werkelijke beelden die je overal kunt vinden op het internet zijn inmiddels wereldberoemd. Na deze ontsnapping wordt El Chapo steeds machtiger en moet hij steeds meer risico’s nemen om zijn drugsimperium te runnen. Uiteindelijk gaat het toch mis en wordt de drugsbaron in 2016 gearresteerd.

Het proces tegen Guzman zal op 15 september a.s. beginnen en zal vermoedelijk drie tot vier maanden gaan duren. De jury zal anoniem over het lot van drugsbaron beslissen, dit uit bescherming tegen mogelijke wraakacties. Guzman moet zich voor deze jury verantwoorden voor 17 aanklachten, waaronder het leiden van een misdaadorganisatie. El Chapo verblijft nog steeds in een isolatiecel vanaf het moment dat hij in januari 2017 aan de VS werd uitgeleverd.

Met dank aan Just Entertainment mogen wij twee dvd boxen weggeven met dit volledige derde seizoen! Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat jouw gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat is de volledige naam van El Chapo, de Mexicaanse drugsbaron die geldt als hoofd van het Sinaloakartel?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
10 mei, 2020

Trailer