El Clan WINACTIE

Sinds kort ligt EL CLAN in de schappen, een bloedstollende film over de duistere praktijken en de gecompliceerde onderlinge relaties van deze op het eerste gezicht normaal ogende familie.

Met El Clan verfilmde regisseur Pablo Trapero het verbijsterende én waargebeurde verhaal van de Argentijnse familie Puccio die in de jaren ’80 ná de Vuile Oorlog het schrikbewind van de militaire junta, doorgaat met de beduchte ontvoeringen. Arquimedes, de vader van het gezin, ontvoert rijke burgers in ruil voor losgeld en onder bedreiging van moord. Zijn gijzelaars houdt hij gevangen in zijn eigen huis. Het angstaanjagende en doordringende geschreeuw is voor iedereen in het huis hoorbaar en maakt de andere gezinsleden medeplichtig. Desondanks doen zij alsof ze van niets weten met uitzondering van oudste zoon Alejandro. Alejandro, gerespecteerd vanwege zijn prestaties in het professionele rugbyteam helpt zijn vader met de wrede ontvoeringen, zelfs als het een van zijn vrienden betreft.

Ter ere van deze release mogen wij maar liefst 3 dvd’s weggeven in samenwerking met Cinemien. Natuurlijk wil jij zo’n dvd winnen, dus je wil vast weten hoe je hier kans op maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Op welk filmfestival won deze film in 2015 de Zilveren Leeuw voor beste regie?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 september 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd’s bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
26 augustus, 2016

Meer lezen over