El Clan WINACTIE

Vanaf 14 april draait EL CLAN in de filmtheaters. Met El Clan verfilmde regisseur Pablo Trapero het verbijsterende én waargebeurde verhaal van de Argentijnse familie Puccio die in de jaren ’80 ná de Vuile Oorlog het schrikbewind van de militaire junta, doorgaat met de beduchte ontvoeringen. Arquimedes, de vader van het gezin, ontvoert rijke burgers in ruil voor losgeld en onder bedreiging van moord. Zijn gijzelaars houdt hij gevangen in zijn eigen huis. Het angstaanjagende en doordringende geschreeuw is voor iedereen in het huis hoorbaar en maakt de andere gezinsleden medeplichtig. Desondanks doen zij alsof ze van niets weten met uitzondering van oudste zoon Alejandro. Alejandro, gerespecteerd vanwege zijn prestaties in het professionele rugbyteam helpt zijn vader met de wrede ontvoeringen, zelfs als het een van zijn vrienden betreft.

Als je benieuwd bent geraakt naar de film hebben wij een mooie actie voor jou. Namens Cinemien mogen wij namelijk 5 setjes vrijkaarten vergeven. Natuurlijk wil jij zo’n setje winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke Oscarwinnende film schitterde hoofdrolspeler Guillermo Francella in 2009?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 april 2016. Daarna gaan wij ons uiterste best gaan doen om de setjes kaarten op de deurmat van de winnaars te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 april, 2016

Meer lezen over