El Club WINACTIE

Vanaf 26 november draait El Club, de nieuwste film van regisseur Pablo Larrain, in de Nederlandse bioscopen en in het kader van die première hebben we een zeer bijzondere winactie!

In EL CLUB wonen vier ex-dienaren van God samen in een afgelegen huisje aan de Chileense kust. Allen zijn hierheen gestuurd om zich te reinigen van hun zonden uit het verleden. Ze leven volgens een strikt maar redelijk aangenaam regime, onder het toeziend oog van een vrouwelijke huisbewaarder. De komst van een vijfde man doorbreekt de broze stabiliteit van hun dagelijkse routine; de man brengt de geschiedenis met zich mee die ze allemaal het liefst achter zich hadden gelaten…

In samenwerking met Cineart mogen we driemaal een zeer fijn dvd-pakket weggeven met daarin de films NO en BORGMAN. Maar dat is nog niet alles, want de dvd van NO gaat zelfs gepaard met een handtekening van regisseur Pablo Larrain! Kans maken op deze prijs is heel simpel. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke Mexicaanse acteur speelde de hoofdrol in het goed ontvangen NO van dezelfde regisseur?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 november 2015. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket zo snel mogelijk bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  23 november, 2015