Elementary – seizoen 4 WINACTIE

Sinds 19 juli ligt het vierde seizoen van ELEMENTARY in de schappen. In dit vierde seizoen is de chemie tussen Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) en Dr. Joan Watson (Lucy Liu) weer duidelijk zichtbaar en lossen ze samen de meest complexe zaken op in de Big Apple. Maar de worm in de appel onthult zich wanneer Sherlocks vader, Morland Holmes (John Noble), naar New York verhuist. Zijn bezorgdheid over het intense gedrag van zijn zoon en de verslavingsterugval doet niets aan het wantrouwen van Sherlock. Met nieuwe zaken die materialiseren en de groeiende emotionele crises, zijn deze 24 afleveringen van Elementary het spannendste tot nu toe! Onderzoek het zelf op deze 6 discs.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij maar liefst drie exemplaren met het volledige vierde seizoen op dvd weggeven. Wil jij kans maken en dit seizoen lekker thuis gaan bingewatchen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Jonny Lee Miller was dit jaar voor het eerst in 20 jaar weer te zien in zijn rol als Simon ‘Sick Boy’ Williamson. Wat is de titel van dit langverwachte vervolg?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  21 juli, 2017

  Trailer