Elementary – seizoen 6 WINACTIE

Vanaf 17 juli ligt het zesde seizoen van ELEMENTARY in de schappen. Zou de legendarische Sherlock Holmes het verlies van zijn unieke deductieve vaardigheden wel aankunnen? In het zesde seizoen van Elementary moet de befaamde detective Sherlock (Jonny Lee Miller) de proef op de som nemen na de vernietigende diagnose van postcommotioneel syndroom, een stoornis met fysische en cognitieve symptomen zoals … geheugenverlies. Zijn carrière, roeping en nuchterheid staan allemaal op de helling en hij moet meer dan ooit een beroep doen op zijn standvastige partner Dr. Joan Watson (Lucy Liu). Samen blijven ze de meest verbijsterende misdaden en raadselachtige zaken van de NYPD ontrafelen. Schakel je verstand in de hoogste versnelling voor 21 spannende afleveringen boordevol breinbrekers en een mysterie dat zelfs ‘s werelds befaamdste speurneus misschien niet kan oplossen.

In samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen wij twee dvd exemplaren van dit complete seizoen weggeven. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Het voornaamste gezicht van Elementary is Jonny Lee Miller, maar met welke film brak hij door in 1996 als Sick Boy?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 juli, 2019

Trailer