Elementary – seizoen 7 WINACTIE

Vanaf 16 september ligt het allerlaatste seizoen van ELEMENTARY in de schappen. Terug naar de roots! Holmes en Watson begeven zich naar Londen, waar de legende van Sherlock begon. Daar worden ze geconfronteerd met mysterieuze nieuwe opdrachten en verschijnen oude rivalen opnieuw op het toneel. Mis het slotakkoord van deze geweldige reeks niet en geniet een laatste keer van de spannende avonturen van het team!

In het laatste seizoen van Elementary zullen Holmes (Jonny Lee Miller) en Watson (Lucy Liu) terug gaan naar waar Sherlock’s legende begon: Londen. Nadat hij schuld bekende voor een misdaad waar hij onschuldig voor was, om Watson te beschermen, verhuist Sherlock terug naar Engeland om onder zijn gevangenisstraf uit te komen. De loyale Dr. Joan Watson komt achter hem aan, en voor ze het weten komen er meer fascinerende zaken en sluwe schurken op hun pad. Ook oude rivalen laten hen niet met rust. In New York voelen Commandant Thomas Gregson (Aidan Quinn) en Detective Marcus Bell (Jon Michael Hill) het gemis van het duo, maar voor ze het weten brengen ongewone misdaden hen weer samen. Wees getuige van de laatste zaken van dit iconische team op dit drie disc avontuur!

Met dank aan Day One MPM en Universal Pictures Home Entertainment mogen wij twee dvd exemplaren weggeven van dit afsluitende zevende seizoen! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter en geef antwoord op de vraag:
Jonny Lee Miller brak ooit door met zijn rol in Trainspotting, maar hoe heet zijn personage in die film?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 september, 2020

Trailer