Elser WINACTIE

Vanaf 14 april ligt ELSER in de winkels, de nieuwe film van Oliver Hirschbiegel (Der Untergang). Met slechts dertien minuten meer had meubelmaker Georg Elser eigenhandig de wereldgeschiedenis veranderd en miljoenen levens kunnen redden. Met die dertien minuten meer zou de door hem gemaakte bom Adolf Hitler en zijn handlangers hebben gestopt. Maar op 8 november 1939 verliet Hitler de plek van de geplande aanslag eerder dan verwacht, waardoor het plan van Elser catastrofaal mislukte. Wie was deze man die het gevaar van Hitler eerder zag dan vele anderen en actie ondernam juist toen iedereen gedwee orders volgde of zweeg? Wat zag hij dat anderen in zijn omgeving niet zagen of wilden zien? En wat bewoog hem om zelfs in gevangenschap van de Duitsers te blijven strijden in de hoop een wereldoorlog te voorkomen.

Met dank aan September Film mogen wij een dvd én een Blu-ray exemplaar van de film vergeven. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op zo’n te gekke versie? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter (en je eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray) en beantwoord de volgende vraag:
Met welke film maakte regisseur Oliver Hirschbiegel in 2007 zijn Hollywooddebuut?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 april 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de prijzen zo snel mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 april, 2016

Meer lezen over