En amont du fleuve WINACTIE

Vanaf 18 augustus ligt EN AMONT DU FLEUVE in de schappen, een Belgische film van regisseur Marion Hänsel (La tendresse) met Olivier Gourmet, Sergi Lopez en John Lynch over twee halfbroers Homer en Joe.

De twee vijftigers leren elkaar kennen tijdens hun zoektocht in een onherbergzaam gebied naar de plek waar hun vader overleden is. Samen varen ze in een gammele boot stroomopwaarts naar een aantal watervallen. Tot aan het recente overlijden van hun vader, wisten ze niet van elkaars bestaan af. Sean, een louche Ierse vechtjas, sluit zich bij de halfbroers aan.

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij twee dvd’s van deze prachtige film weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze film te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welk land in voormalig Joegoslavië speelt de film zich af?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  17 augustus, 2017

  Trailer