Escape at Dannemora WINACTIE

Sinds 2 oktober ligt ESCAPE AT DANNEMORA in de schappen. Benicio Del Toro, Patricia Arquette, Paul Dano en Bonnie Hunt vertolken de hoofdrollen in deze Limited Event Series van SHOWTIME®, geregisseerd en geproducet door Ben Stiller. De film is gebaseerd op ware gebeurtenissen waar geen fictie tegenop kan: twee gedetineerden krijgen bij hun ontsnapping uit een gevangenis in het noorden van de staat New York hulp van een getrouwde gevangenismedewerkster die met beide mannen aanpapt. Als de talloze plotwendingen van dit bizarre verhaal één ding duidelijk maken dan is het wel dat iedereen in Dannemora, van de gevangenen tot de werknemers, op zoek is naar een uitweg.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij een dvd exemplaar weggeven van deze Limited Event Series. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, die eerder voor een Golden Globe werd genomineerd voor zijn rol in Love & Mercy, is in Escape at Dannemora te zien als David Sweat?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  10 oktober, 2019

  Trailer