Escape Plan: The Extractors WINACTIE

Vanaf 19 juli ligt de derde Escape Plan-film in de winkelschappen. Wanneer de dochter van een machtige zakenman uit Hong Kong vermist raakt, lijkt het op een standaard ontvoering. Maar als Breslin (Sylvester Stallone) en zijn team, met onder anderen krachtpatser Trent Derosa (Dave Bautista) en de slimme bewakingsdeskundige Hush (Curtis Jackson), de zaak onderzoeken komen ze erachter dat Lester Clark Jr. (Devon Sawa), de zoon van Breslin’s voormalige vijand, achter de ontvoering zit. Lester blijkt daarnaast Abigail Ross (Jaime King), de geliefde van Breslin, vast te houden in een ondoordringbare Oost-Europese kerker genaamd Devil’s Station. Om beide vrouwen te redden moet Breslin samenwerken met martial arts meester Shen Lo (Max Zhang)

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee Blu-rays weggeven van deze spannende actiefilm. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Wie speelde de hoofdrol in het tweede deel van deze actiereeks, waarin Stallone slechts te zien was in een kleine bijrol?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  16 juli, 2019

  Trailer