Euphoria – seizoen 1 en 2 WINACTIE

HBO’s ongelooflijke dramareeks komt op 2 november 2022 uit op DVD bij Warner Bros. Home Entertainment. De 5-disc set bevat alle 16 afleveringen van een uur uit seizoen 1 en 2, plus de 2 speciale afleveringen die seizoen 1 en 2 overbruggen. Met meer dan twee uur aan bonusmateriaal dat een kijkje neemt achter de schermen van de serie voor de echte fans.

Multimedia-superster Zendaya schittert in deze dramaserie die een groep middelbare scholieren volgt terwijl ze zich een weg proberen vinden door een mijnenveld van drugs, seks, identiteit, trauma’s, sociale media, liefde en vriendschap in de steeds instabielere wereld van vandaag.

Het eerste seizoen van Euphoria won drie Emmy® Awards en seizoen twee verdiende zes Emmy® Awards. Met het winnen van Outstanding Lead Actress in a Drama Series voor beide seizoenen, schreef Zendaya geschiedenis als de jongste tweevoudige acteerwinnaar in de geschiedenis van de Emmy’s. Beide seizoenen verdienden Emmy® nominaties voor Outstanding Drama Series.

In de serie spelen Emmy®-winnares Zendaya, Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid en Austin Abrams.

SYNOPSIS
Seizoen 1 van dit rauwe, confronterende HBO®-drama gaat over de 17-jarige Rue Bennett (Zendaya) die na haar verblijf in een afkickkliniek niet van plan is om van de drugs af te blijven. De serie keert terug met twee speciale afleveringen die zich afspelen in de periode voor Kerstmis. In dit tweede seizoen volgen we Rue’s dynamische groep vrienden die op de drempel van het nieuwe jaar hun keuzes in twijfel trekken.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-setjes met het eerste en tweede seizoen van de serie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
In Euphoria zien we Zendaya als Rue Bennett, maar als welk personage was zij te horen in Space Jam: A New Legacy?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
13 november, 2022

Trailer