Everest: De Jonge Yeti (Abominable) WINACTIE

Vanaf 19 februari ligt EVEREST: DE JONGE YETI (ABOMINABLE) in de schappen op Blu-ray™ , DVD & 4K UHD. Als de ondeugende vrienden Yi (Chloe Bennet), Jin en Peng een jonge Yeti ontdekken op hun dak besluiten ze hem Everest te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde. Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Day One MPM mogen wij twee dvd- én twee Blu-ray exemplaren van deze warme en charmante animatiefilm weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray, én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Wie spreekt in de Nederlandse versie de stem in van het tienermeisje Yi?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 februari, 2020

Trailer