Everest 3D WINACTIE

Eerder verscheen onze recensie online van Everest, die vanaf 27 januari in de winkelschappen de winkelschappen ligt. Deze film brengt de ontzagwekkende tocht van twee verschillende expedities in beeld, die te maken krijgen met één van de meest hevige sneeuwstormen die de mensheid ooit heeft gekend. De bergbeklimmers krijgen te maken met de meest barre omstandigheden op aarde wanneer hun levenslange obsessie om de top van de Everest te bereiken verandert in een adembenemende strijd om te overleven. Een ijskoud avontuur waar jij vast warm voor loopt en wij zijn dan ook blij dat wij in samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment een 3D Blu-ray weg mogen geven. Let wel, deze versie bevat alleen de 3D uitvoering!

Die wil jij dan ook vast winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt op die Blu-ray? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welk jaar vonden de gebeurtenissen die we in de film zien werkelijk plaats?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 februari 2016. Daarna gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  26 januari, 2016