Evil Dead 4K WINACTIE

Het keiharde, bloederige debuut van schrijver/regisseur Sam Raimi is een mijlpaal in de geschiedenis van horrorfilms. Een niet te stuiten tornado van terreur, met vele angstaanjagende effecten, die met recht een cultklassieker is geworden. Vijf studenten gaan naar een afgelegen huisje in het bos. Hier wekken ze per ongeluk een genadeloze demonische kracht op die vastbesloten is om hen ten koste wat het kost te vernietigen. The Evil Dead is met zijn gruwelijke scènes de ultieme horrorfilm.

Verschijningsdatum
∙ Op 4K Ultra HD: 02/12/2020

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij een exemplaar van deze 4K Ultra HD release weggeven! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Wat is de titel van de Amerikaanse horrorkomedieserie die werd gebaseerd op de film The Evil Dead, met eveneens een hoofdrol voor Bruce Campbell?

BELANGRIJK:
Voor het spelen van deze 4K release is een speciale 4K-speler nodig! Deze disc speelt dus NIET op een gewone dvd óf Blu-ray speler!

Let op:
De actie loopt tot en met 6 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaar, die wij zo snel mogelijk het 4K exemplaar zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  30 januari, 2021

  Trailer