Evil Dead Rise WINACTIE

Maak je klaar voor een huiveringwekkend avontuur met Evil Dead Rise, dé horrorfilm van 2023 die je de stuipen op het lijf zal jagen! Sinds 12 juli kunnen horrorliefhebbers deze angstaanjagende film thuis ervaren op DVD of Blu-ray™. Vanaf 17 augustus is deze ook digitaal te huur of verkrijgbaar als aankoop bij o.a. iTunes, Google Play en Pathé Thuis. Een reünie tussen twee vervreemde zussen wordt afgebroken door de opkomst van demonen van vlees en bloed. Ze komen in een gevecht om te overleven terecht en worden geconfronteerd met de meest enge versie van familie…

Synopsis:
Evil Dead Rise vertelt het bizarre verhaal van twee van elkaar vervreemde zussen, gespeeld door Sutherland en Sullivan. Als hun hereniging wordt verstoord door vleesgeworden demonen moeten ze vechten voor hun leven in dit nachtmerriewaardige familieverhaal.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze horrorfilm trilogie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Wat is de titel van de Amerikaanse horrorkomedieserie die werd gebaseerd op de film The Evil Dead, met een hoofdrol voor Bruce Campbell?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 juli, 2023

Trailer