Ex Machina WINACTIE

Ex_Machina, van schrijver/ regisseur Alex Garland (28 Days Later, Sunshine), laat een tijd zien in de niet al te verre toekomst waarin kunstmatige intelligentie echt tot leven komt. In het huis in de bergen van een begaafde internet miljardair doet een jonge man mee aan een experiment; het testen van kunstmatige intelligentie in het lichaam van een schitterende robot-vrouw. Het experiment wordt een psychologisch gevecht, een driehoeksverhouding, waarin loyaliteit wordt verscheurd tussen man en machine.

Sinds 7 december ligt de diepgaande sciencefictionfilm EX MACHINE als Blu-ray Steelbook in de schappen!

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee hele gave Blu-ray steelbook exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke acteur uit Ex Machine speelde de rol van Poe Dameron in de meest recente Star Wars sequel-trilogie?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het dvd- of Blu-ray exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  13 februari, 2023

  Trailer