Fall WINACTIE

Als twee vriendinnen voor een social media stunt een TV toren beklimmen, komen ze vast te zitten op meer dan 600 meter hoogte. In de brandende hitte, zonder proviand, zonder bereik op hun telefoons en zonder dat iemand weet dat ze daar zitten. Terug klimmen is absoluut onmogelijk. Nu zijn de vrouwen op elkaar en hun vindingrijkheid aangewezen om weer voet aan de grond te krijgen. Risico nemen, betekent hun levens op het spel zetten, maar geen risico nemen, betekent een zekere dood.

24-11-2022 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play en Amazon
01-12-2022 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Amazon, KPN en Ziggo
LET OP: vanaf 16-12-2022 ook te koop op DVD en Blu-Ray

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray-exemplaren van deze nagelbijter weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Welke acteur, bekend van Watchmen en The Walking Dead, zien we in Fall als James Conner?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 januari, 2023

Trailer

Meer lezen over