Fall WINACTIE

Als twee vriendinnen voor een social media stunt één van de hoogste TV torens in de Verenigde Staten beklimmen, komen ze vast te zitten op meer dan 600 meter hoogte. In de brandende hitte, zonder proviand, zonder bereik op hun telefoons en zonder dat iemand weet dat ze daar zitten. Terug klimmen is absoluut onmogelijk en het dichtstbijzijnde platform ligt meer dan 50 meter onder ze, zonder trap ernaartoe. Nu zijn de vrouwen op elkaar en hun vindingrijkheid aangewezen om weer veilig en wel voet aan de grond te krijgen. Risico nemen, betekent hun levens op het spel zetten, maar geen risico nemen, betekent een zekere dood.

FALL is sinds 1 september in de bioscoop te zien.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij een setje vrijkaarten weggeven voor deze film. Wil jij een setje bemachtigen? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, bekend van Watchmen en The Walking Dead, zien we in Fall als James Conner?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
5 september, 2022

Trailer

Meer lezen over