Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald WINACTIE

Welkom terug in de Wizarding World van J.K. Rowling. Sinds 25 maart ligt FANTASTIC BEASTS: THE CRIMES OF GRINDELWALD in de schappen.

Nadat de duistere en levensgevaarlijke tovenaar Gellert Grindelwald is ontsnapt, roept Hogwarts-professor Albus Perkamentus opnieuw de hulp in van magie-zoöloog Newt Scamander. Grindelwalds plan om volbloedtovenaars te laten heersen over niet-magische wezens dreigt de complete tovenaarswereld in tweeën te splitsen en Newt lijkt de enige die Grindelwald kan stoppen. Hij heeft echter geen idee van de gevaren die hem nog te wachten staan…

De sterrencast van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald bestaat o.a. uit: Johnny Depp (Pirates of the Caribbean films), Eddie Redmayne (The Theory of Everything), Jude Law (The Talented Mr. Ripley), Katherine Waterston (Alien: Covenant), Dan Fogler (The Walking Dead), Alison Sudol (Transparent), Ezra Miller (The Perks of Being a Wallflower), Zoë Kravitz (Mad Max: Fury Road), Callum Turner (Green Room) en Claudia Kim (Avengers: Age of Ultron). Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is geregisseerd door David Yates, naar het screenplay van J.K. Rowling.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze film uit de wereld van J.K. Rowling weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet het personage dat in Harry Potter werd gespeeld door Richard Harris en Michael Gambon en in Fantastic Beasts wordt gespeeld door Jude Law? (uiteraard worden zowel de Nederlandse als Engelse naam goed gerekend)

Let op:
De actie loopt tot en met 6 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
30 maart, 2019

Trailer