Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald WINACTIE

FANTASTIC BEASTS: THE CRIMES OF GRINDELWALD van Warner Bros. Pictures is de tweede van de in totaal vijf nieuwe avonturen van J.K. Rowling’s Wizarding World™.

Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens. In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.

De hoofdrollen in FANTASTIC BEASTS: THE CRIMES OF GRINDELWALD worden vertolkt door Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Jude Law en Johnny Depp. De andere rollen worden vertolkt door Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, William Nadylam, Kevin Guthrie, Carmen Ejogo en Poppy Corby-Tuech.

De film is geregisseerd door David Yates, naar een scenario van J.K. Rowling en geproduceerd door David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves en Lionel Wigram.

FANTASTIC BEASTS: THE CRIMES OF GRINDELWALD is vanaf 14 november 2018 te zien in de bioscoop
Bezoek ook de officiële site van Warner Bros. – #FantasticBeasts
©2018 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.
Wizarding World™ Publishing Rights © J.K. Rowling
WIZARDING WORLD and all related characters and elements are trademarks of and © Warner Bros. Entertainment Inc.
Kijkwijzer: 9 jaar & angst

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland BV drie setjes vrijkaarten weggeven. Zo’n set wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welk jaar vindt Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald plaats?
A. 1916
B. 1927
C. 1930
D. 1939

Let op:
De actie loopt tot en met 18 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen de vrijkaarten zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
11 november, 2018

Trailer