Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore WINACTIE

Harry Potter fans opgelet! Fantastic Beasts : The Secrets of Dumbledore, de derde Fantastic Beasts film waarin we de avonturen van Newt Scamander en natuurlijk Albus Perkamentus volgen, is een film die je niet wil missen!

Haal hem vanaf 24 augustus ook in huis op 4KUHD, Blu-ray of DVD. Bekijk hem ook digitaal op Amazon Prime Video, Apple TV, Google Play, Microsoft Xbox, Rakuten TV, Pathé Thuis & Ziggo. Verder is vanaf 24 augustus ook de Fantastic Beasts 3-Film Collection Boxset beschikbaar op 4KUHD, Blu-ray of DVD.

SYNOPSIS
Professor Albus Perkamentus (Jude Law) weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de macht over de tovenaarswereld wil overnemen. In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander (Eddie Redmayne). Die gaat samen met een team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzel-bakker een gevaarlijke missie aan waarbij ze oude en nieuwe fabeldieren tegenkomen en tegenover Grindelwalds groeiende leger van volgers komen te staan. Maar hoelang kan Perkamentus zich afzijdig houden als er zo veel op het spel staat?

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-, twee Blu-ray én twee 4K UHD exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd, Blu-ray óf 4K UHD én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de fantasy-mediafranchise en gedeeld fictief universum waarvan Fantastic Beasts en Harry Potter deel uit maken?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het dvd- of Blu-ray exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
30 september, 2022

Trailer