Fantastic Beasts WINACTIE

Vanaf 16 november draait FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM in de Nederlandse bioscopen.

Fantastic Beasts and Where to Find Them is een geheel nieuw avontuur dat ons terugbrengt naar de magische wereld van bedenker J.K. Rowling. Oscar®winnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything) speelt de rol van Newt Scamander, de magizoöloog van de magische wereld, onder regie van David Yates, die de laatste vier Harry Potter-blockbusters heeft geregisseerd. Fantastic Beasts and Where to Find Them begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een Niemagie (Amerikaans voor Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de Niemagies wereld.

Bezoek ook de officiële website van Fantastic Beasts and Where to Find Them – #fantasticbeasts
© 2016 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland BV 3 pakketten weggeven! Hierin vind je een sjaal, een t-shirt en natuurlijk een setje vrijkaarten. Die wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Deze film brengt ons terug naar de magische wereld van J.K. Rowling. Eerder was zij ook verantwoordelijk voor de verhalen rond een tovenaar, die in acht delen werden verfilmd. Hoe heet deze tovenaar?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 november 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  8 november, 2016