Fast & Furious 8 WINACTIE

Sinds 16 augustus ligt FAST & FURIOUS 8 in de schappen. Het achtste deel in de populaire Fast & Furious-serie belooft wederom topspektakel.

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld. Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos… En om de man, die hen tot een familie maakte, thuis te brengen.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij een dvd én een Blu-ray exemplaar van de film vergeven. Wil jij kans maken en deze film lekker thuis bekijken? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de zoon van een acteur, regisseur en levende legende die hier de rol speelt van ‘Little Nobody’?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
18 augustus, 2017

Trailer