Fast & Furious 8 WINACTIE

Vanaf 13 april draait FAST & FURIOUS 8 in de bioscopen en ook het achtste deel in de populaire Fast & Furious-serie belooft wederom topspektakel.

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld. Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos… En om de man, die hen tot een familie maakte, thuis te brengen.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij dit keer drie pakketten weggeven, met daarin een baseball jack en een cap! Wil jij kans maken op zo’n pakketje? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Met Fast & Furious 8 neemt F. Gary Gray het regiestokje over van James Wan. Met welke film, over hiphopgroep NWA, scoorde Gray in 2015 een grote hit?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de prijzenpakketten zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  9 april, 2017