Fast & Furious 9 WINACTIE

HAAL FAST & FURIOUS 9 BINNENKORT IN HUIS – BESCHIKBAAR MET TWEE VERSIES VAN DE FILM: DE BIOSCOOPVERSIE EN DE EXTENDED DIRECTOR’S CUT INCLUSIEF GLOEDNIEUWE BONUSCONTENT

Listen up! Het is eindelijk tijd om Fast & Furious 9 aan je collectie te te voegen en steeds opnieuw te bekijken! Met de originele bioscooprelease, de Director’s Cut en meer dan een uur aan exclusieve bonuscontent kunnen fans het nieuwste adembenemende deel in de eigen huiskamer beleven.

Fast & Furious 9 is sinds kort beschikbaar:
– 11 november 2021: digitale aankoop
– 17 november: 4K Ultra HD (+ limited steelbook), Blu-ray™, DVD, en VOD

SYNOPSIS
Dominic Toretto (Vin Diesel) en Letty (Michelle Rodriguez) dachten hun gevaarlijke verleden achter hen te kunnen laten. Als plotseling Doms broer, Jakob (John Cena), opduikt moeten zij weer in actie komen. De crew komt samen om een oude rekening te vereffenen en het diabolische plan van een oude bekende te stoppen om hun familie te beschermen. Justin Lin keert terug als regisseur en levert zijn opgevoerde versie van deze film af. Bereid je in de Director’s Cut voor op extra lange actiescènes en meer spektakel die niet in de bioscoop te zien waren!

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-, twee Blu-ray- en twee 4K UHD steelbook-exemplaren van deze gigantische blockbuster weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd, Blu-ray of 4K UHD én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de actrice, verder bekend uit films als The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning, die in de Fast & Furious-reeks te zien is als Mia Toretto?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd, Blu-ray óf 4K UHD steelbook bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
28 november, 2021

Trailer