Fast & Furious: Hobbs & Shaw WINACTIE

Vanaf 30 november ligt de actiefilm FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW in de schappen, die een nieuwe wending geeft aan de succesvolle Fast & Furious franchise en meeneemt van Los Angeles naar Londen en van het verlaten Chernobyl naar het prachtige Samoa.

Dwayne Johnson en Jason Statham kruipen opnieuw in hun onvergetelijke rollen als Hobbs en Shaw in deze keiharde actiefilm uit de blockbuster Fast & Furious franchise! Al jarenlang gooien bikkelharde agent Luke Hobbs (Johnson) en wetteloze outcast Deckard Shaw (Statham) elkaar de beledigingen om de oren. Maar wanneer de cyber-genetisch ontwikkelde anarchist Brixton (Idris Elba) een bio-virus in handen krijgt dat de mensheid voorgoed kan veranderen, moeten Hobbs en Shaw samenwerken om de enige man die misschien nog ruiger is dan zijzelf ten val te brengen!

Geproduceerd door Chris Morgan, Dwayne Johnson, Jason Statham en Hiram Garcia. Uitvoerend producenten zijn Dany Garcia, Kelly McCormick, Steven Chasman, Ethan Smith en Ainsley Davies. Met o.a. Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby en Helen Mirren.

In samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven voor deze kneiter van een actiefilm. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de regisseur van Fast & Furious: Hobbs & Shaw, die eerder verantwoordelijk was voor Deadpool 2 en Atomic Blonde?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  21 november, 2019

  Trailer