Fast & Furious HOLIDAYS WINACTIE

De feestdagen zijn weer in aantocht en dus pakt Filmdomein weer uit met fraaie kerstacties, vandaag zullen de snelle mensen zeker aan hun trekken komen met deze Fast & Furious boxset: Een te gekke dvd box vol adrenaline die je de complete Fast & Furious tour geeft, oftewel alle 8 de films en daarbij ook nog eens spin-off Hobbs & Shaw. Ga er lekker voor zitten en geniet van deze knallende actiefilms!

Illegale straatraces in Los Angeles, levensgevaarlijke drifts in Tokio, razendsnelle actie in Rio, tot en met de ongelooflijke stunts en sensationele diefstallen door heel Europa, en nog veel meer. Elke film overtreft de vorige met waanzinnige stunts en adembenemende actie. Zet je schrap voor de ultieme Fast & Furious – rit.

Deze box bevat de volgende 9 titels:

– The fast and the furious
– 2 fast 2 furious
– The fast and the furious: Tokyo drift
– Fast & furious
– Fast five
– Furious 6
– Furious seven
– The fate of the furious -Fast & Furious – Hobbs & Shaw

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij een volgepompt dvd-boxset weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de zoon van een acteur, regisseur en levende legende die in Fast & Furious 8 te zien is als ‘Little Nobody’?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd box-set bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
22 december, 2020

Trailer