Fast X WINACTIE

Eind augustus markeert het einde van de zomervakantie en zo ook het begin van de laatste hoofdstukken van de Fast & Furious Saga. Maak je klaar voor een nieuwe adembenemende rit met Fast X, het begin van het einde van de meest legendarische en geliefde wereldwijde filmfranchise. De Fast & Furious Saga heeft jarenlang publiek geboeid en doet dat nog steeds met dezelfde kerncast en personages waarmee het allemaal begon. Gedurende ontelbare missies en tegen onmogelijke kansen in, hebben Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie elke vijand op hun pad te slim af weten te zijn. Nu staan ze echter oog in oog met hun gevaarlijkste tegenstander ooit: Dante Reyes (Jason Momoa).

Sinds hun saga begon in de straten van de underground racewereld van L.A., zijn Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie tijdens hun vele gewaagde missies altijd slimmer, moediger en sneller dan al hun vijanden. Maar toen het team in Brazilië een corrupte drugsbaron uitschakelde, hadden ze geen idee dat zijn zoon Dante (Jason Momoa) daarvan getuige was. Dante is de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist en gemotiveerd door wraakgevoelens is hij vastbesloten om Doms familie kapot te maken en alles en iedereen die hij liefheeft voor altijd te vernietigen.

FAST X is sinds 23 augustus verkrijgbaar op DVD, Blu-ray, 4K UHD & Steelbook

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee Blu-ray- én twee 4K UHD exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor Blu-ray of 4K UHD én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de actrice, verder bekend uit films als The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning, die in de Fast & Furious-reeks te zien is als Mia Toretto?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het Blu-ray- of 4K UHD-exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 september, 2023

Trailer